SecuryCast, mobiilimaksamisen asiantuntija


mobiilimaksut yrityksille

SecuryCastin mobiilimaksupalveluratkaisu tarjoaa tehokkaan ja helpon ratkaisun niille asiakkaille, jotka haluavat lisätä palveluihinsa yhdellä helppokäyttöisellä rajapinnalla kaikkien eri maksutapojen maksuvaihtoehdot.  Asiakkaan palvelussa kasataan ostoskori ja siirrytään ”kassalle” maksamaan.

Maksupalvelussa loppukäyttäjä voi maksaa ostoksensa mobiilimaksulla, verkkopankilla, luottokortilla, tekstiviestillä, etukoodilla tai vaikkapa paperilaskulla.

SecuryCastin maksupalveluratkaisu tunnistaa laitteen (puhelin, tabletti tai desktop), skaalautuu sen mukaisesti ja tarjoaa automaattisesti nopeinta ja helpointa maksutapaa, esimerkiksi mobiilimaksua.

Yrityksestä

SecuryCast Oy on asiakkaidensa ja kumppaniensa tekninen toimittaja ja palvelutarjoaja. SecuryCastilla on valmiita palveluratkaisuja ja palvelukonsepteja usealle toimialalle ja useaan käyttötarkoitukseen. Securycastin johtoajatuksena on toteuttaa asiakkailleen monikanavaisia ja nykyaikaisia palveluratkaisuja kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. SecuryCast on merkittävä toimija operaattorien maksullisessa palvelunumero, lyhytnumero ja mobiilimaksuliiketoiminnassa.

Yhteistyötä operaattorien kanssa vuodesta 1993.

SecuryCast on Suomen vanhin ja kokenein toiminnassa oleva mobiilipalveluiden palvelutarjoaja.

Yhteistyötä TV–yhtiöiden kanssa vuodesta 1998.

Securycast on myös markkinajohtaja TV- yhtiöiden äänestys- ja muissa interaktiivisissa palveluissa.

 

Tutustu SecuryCastin mobiilimaksupalveluihin: https://www.securycast.com/

SC_mobiilimaksaminen